Skip to content Skip to footer

Genshin Impacts nästa stora uppdatering kommer att lägga till två nya vackra biomer

Nya områden att utforska i Sumeru-uppdateringen

Genshin Impacts kommande Sumeru-uppdatering kommer att komma med några nya vackra områden att utforska, och spelets utvecklare visade några av de nya zonerna i en ny video.

De nya områdena kommer som två stora zoner: en regnskog och en öken, säger miljökonstnären Jax Huang i videon. Regnskogen är fylld med kullar, frodig vegetation och höga träd. Ökenbiomet är däremot glesare men innehåller också ruiner med intrikat arkitektur. Båda är naturliga tillägg till Genshin Impacts rika och färgglada miljöer.

Två mystiska robotar kan hittas

Varje biom har också några fler fantastiska element. Skogen har en stad byggd uppe i ett stort träd och zoner med gigantiska, lysande växter, medan öknen har ruiner som flyter upp och ner i luften. Och de mystiska resterna av en gigantisk robot finns i varje biom – de får mig att tänka på Guardians du kan hitta i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. (Fast det är mycket i Genshin Impacts värld som kan påminna om Breath of the Wild.)

Sumeru-uppdateringen kommer att vara Genshin Impacts 3.0-utgåva. Det har inget officiellt släppdatum ännu, men det förväntas lanseras i slutet av augusti. För mer information om den nya uppdateringen, kolla in den här förklaringen från våra vänner på Polygon.

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment