Skip to content Skip to footer

Interactive Gaming Group Upprättar Samarbete med Team Singularity

Interactive Gaming Group (IGG) är experter inom affiliate-streaming och har nu upprättat ett flerårigt samarbete med ledande danska e-sportorganisationen Team Singularity.

IGG grundades 2017 och har några av världens mest framgångsrika Twitch-kanaler med fokus på gaming. Med fler än 1,000 kreatörer världen om.

Med detta samarbete strävar företaget att växa bortom sin kärnverksamhet inom iGaming-streaming och även fokusera på e-post. Med hjälp av Team Singularitys mångfacetterade grupp av fler än 100 spelare in 30 länder.

Samarbetet följer lanseringen av IGG:s egna plattform WinParty i oktober.

“Vi är glada över att samarbeta med Team Singularity, en organisation som bereder väg för ett växande antal ekosystem inom e-Gaming på ett flertal olika plattformar” sa Interactive Gaming Groups verkställande direktör Cristina Niculae.

Vi tror på styrkan i att bygga communities, och Team Singularity sticker ut ur mängden med deras förmåga att skapa ett community mellan innehåll och konkurrens,” förklarade Niculae. “Detta samarbete är ett steg framåt mot vår vision att inspirera världen att spela och leverera riktigt bra interaktiv underhållning till människor runt om i världen.”

Atle S. Stehouwer, grundare och VD på Team Singularity, tillade:

“Jag ser med spänning på att Team Singularity upprättar samarbete med folket på Interactive Gaming Group. Deras prestationer talar för sig själva, och detta samarbete kommer att hjälpa oss att förbättra vårt kassaflöde och helhetsengagemang“.

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment