Skip to content Skip to footer

Jan Hoffman går över till Nigma Galaxy som verksamhetschef

Nigma Galaxy, esportsdivisionen av Galaxy Racer, har utnämnt Jan Hoffmann som sin nya verksamhetschef. Jan kommer att ansvara för alla operativa delar av Nigma Galaxy.

Tidigare var Jan på Fnatic, där han var verksamhetsansvarig och ansvarig för att leda den organisationsövergripande e-sportverksamheten. I denna roll hanterade Hoffmann också all intern och organisationsövergripande verksamhet under två år innan han avgick.

Innan Jan utsågs till chef för teamoperationer på Fnatic, fortsatte Jan sin väg upp i organisationen från chef och tränare till teamdirektör för Fnatics League of Legends-team.

I sin nya roll på Nigma Galaxy kommer Hoffmann att ansvara för all organisationsövergripande verksamhet. Han kommer att övervaka organisationens pro teams-verksamhet och se till att lagen har allt de behöver för att tävla på högsta nivå. Han kommer också att ansvara för all bredare Nigma Galaxy-verksamhet, vilket innebär nästan allt från HR, logistik, ekonomisk planering, samordning med avdelningarna till projektledning tillsammans med driftteamet.

Framöver kommer Jans fokus att vara att utveckla och bygga vidare på några av de nya projekten, inklusive Nigma Galaxys ansträngningar för att stödja kvinnlig e-sport i världsklass som CS: GO-teamet eller dess nya Mobile Legends: Bang Bang-team i Indonesien.

Jan Hoffmann, verksamhetschef på Nigma Galaxy sa:

“Jag är mycket glad att kunna meddela att jag har anslutit mig till Nigma Galaxy som verksamhetschef. Nigma Galaxy är en e-sportorganisation i världsklass som alltid strävar efter att vara bäst och att replikera och bygga vidare på den framgång de redan hade tidigare. Att arbeta med denna erfarna grupp e-sportveteraner är otroligt motiverande och fyller mig med energi för de saker vi har planerat.”

Christoph Timm, medgrundare av Nigma Galaxy kommenterade:

“Vi är glada över att välkomna Jan till Nigma Galaxy. Jans enorma erfarenhet inom branschen kommer att vara avgörande när vi fortsätter att växa och sträva efter framgång. Välkommen till teamet, Jan!”

Show CommentsClose Comments

Leave a comment