Skip to content Skip to footer

RECENSION AV RESIDENT EVIL 4 REMAKE

Öppningen av Resident Evil 4 remake är enastående, med en liten effektivisering av den ursprungliga vägen in i byn för att få dig till den första stora scenen. Ett slagsmål i byn som nästan genast börjar med det konstanta ljudet av en motorsåg som vrider sig när ägaren jagar Leon överallt.

Jag spelade på Hardcore svårighetsgrad, vilket rekommenderas för dem som har slutfört det ursprungliga spelet, och namnet passar. Jag måste ha dött i detta möte sex gånger innan jag anpassade mig och började räkna ut de oändliga små knepen som finns inbakade i Leons rörelsesätt och fiendens beteende. En skillnad som du kommer att märka nästan omedelbart på denna svårighet är att springa iväg inte riktigt är den bästa strategin som den en gång var.

Dessa ganados springer inte bara efter dig, utan kommer att fånga dig och orsaka allvarlig skada. Om det finns en sak du kommer att inse snabbt i det här spelet är det att Capcom, efter det ganska smaklösa Resident Evil 3: Nemesis, har återupptäckt glädjen att döda spelare brutalt.


Show CommentsClose Comments

Leave a comment